Jdi na obsah Jdi na menu

Napište mi

Chcete-li mi napsat nějaký komentář k článkům či fotografiím, nebo mě kontaktovat s nabídkou výměny, napište mi zde nebo na můj e-mail.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Agáta Švecová - Podvinky pro paličkování

29. 4. 2016 21:32

Dobrý den,
zaujaly mě Vaše uveřejněné podvinky. Líbí se mi jejich "jednoduchost"
a možnost vlastního paličkování podle Vašich návrhů. Samozřejmě s uvedením Vašeho autorství. Paličkuji si pro svoji radost a potěšení blízkých.
Přeji Vám mnoho radostí ze sbírání náprstků, pohodové paličkování i neubývající síly v organizování setkání pro ostatní. Agáta Švecová

Simona Hájková - setkání sběratelů, kalendář náprstků

30. 3. 2016 15:36

Dobrý den paní Junášková, chtěla jsem se zeptat,tak jako paní Jarmila v předešlém dotazu,kdy bude další setkání sběratelů náprstků a zda je třeba se dopředu zaregistrovat.Také sbírám náprstky,je to můj koníček a záiba.Připojuji ještě dotaz na Váš kalendář náprstků,zda jsou k dispozici a je možno si ho u Vás objednat, případně koupit na uvedeném setkání.Je to určitě škoda,pokud není k dispozici více lidem,protože je hezký a sběratel vidí denně v klendáři svůj koníček a může obdivovat další kousky a co i jemu příště třeba přibude do sbírky a může tato záliba přilákat další zájemce.l Děkuji za odpověď,hodně úspěchů při sbírání náprstků s pozdravem Hájková

Jarmila - Stretnutie

25. 3. 2016 8:26

Dobrý deň, pani Junášková, som dlhoročnou zberateľkou náprstkov, mám ich v zbierke 600ks, z rôznych kútov sveta, zväčša som si ich priniesla sama. Zopár ich mám aj dvojmo. Rada by som prišla na Vaše stretnutie, len neviem kde nájdem termín. Na stránke som ho nenašla. Prajem pekné sviatky a veľa nových úlovkov!
Jarmila

Marie - sraz sběratelů náprstků

9. 2. 2015 12:38

dobrý, prosím , mohla by jste mi napsat, kdy se bude konat Váš sraz sběratelů ? Moc ráda bych se ho zúčastnila.

Gabriela Junášková - Re: sraz sběratelů náprstků

9. 2. 2015 21:31

Dobrý den,
další setkání plánujeme na 11. července.

Lucie - nabízím

29. 5. 2014 17:28

Dobrý den,
moje maminka sbírala náprstky, kdo jí znali jí je vozili z různých koutů Čech i světa, maminka bohužel zemřela, já jsem při vyklízení bytu dala vše jen tak do krabice, takže její pečlivé popisky se asi v náprstcích neudržely. Přesto Vám tuto sbírku nabízím, ráda bych, aby se dostala někomu, pro koho má cenu.
Prosím o odpověď, zda máte zájem.
Děkuji
Lucie
luciehruba@seznam.cz

Jarmila Valíčková - Objednávka náprstku

30. 12. 2013 21:20

Dobrý den,
jmenuji se Jarmila Valíčková a bydlím v Brně. Chodím do kurzu paličkování k paní Lence Malátové a začínám sbírat náprstky. Mám jich zatím 55, ale moje sbírka se pomaličku rozrůstá. Nejcenější náprstek je asi od sestry, která byla letos v Kaliningradu a nebylo pro ni zrovna jednoduché se tam dostat. Proto si ho tak cením.
Objevila jsem na stránkách Sběratelké náprstky ty od Vás. Zaujal mě především ten dřevěný s vypáleným vzorem paličkované krajky (plátýnko a lísteček). Proto se chci zeptat, zda bych si ho u Vás mohla objednat.
Děkuji za odpověď.
Jarmila Valíčková
jvalickova@seznam.cz

jana lahetova - sbíráme náprstky

18. 12. 2013 14:59

ja velmi na pc nechodim, tak sa ozývam až teraz. mozte mi napisatna jana_lahetova@post.sk

Viktorie - Sbíráme náprstky

4. 11. 2013 20:52

Dobrý den,
jsem nadšená, že jsem objevila Vaše stránky. Jsme doma tři a všechny sbíráme náprstky. Ráda bych získala nějaké informace o příštím setkání. Také jsem se chtěla zeptat, zda je možné získat Vaše paličkované, či proutěné náprstky. Ty mě zcela uchvátily :-) Právě vyrábím dcerkám adventní kalendáře a samozřejmě v nich náprstky nebudou chybět!
Přeji pěkný den a mnoho zajímavých náprstkových úlovků :-)
Viktorie z K.Varů

Gabriela Junášková - Re: Sbíráme náprstky

4. 11. 2013 22:59

Dobrý den,
moc rádi Vás mezi sebou uvítáme. Sraz se koná 7.12. od 10:00 h. v budově Domu dětí a mládeže v Kralupech nad Vltavou.
Paličkované nebo pedigové náprstky Vám mohu vyrobit.
Napište mi prosím na gabriela.junaskova@seznam.cz.

Jana Lahetová - Zberateľka zo Slovenska

8. 10. 2013 8:55

Dobrý deň, aj ja som vášnivou zberateľkou náprstkov. Bývam na východe Slovenska pod Spisským hradom. Zbieram ich už asi 14 rokov, je ich okolo 1700, aj vlastnoručne si ich háčkujem. Neviem, či sa mi podarí s Vami stretnúť, ale môžte mi dat echo o vašom najbližšom stretnutí? Teším sa. Mgr. Jana Lahetová@post.sk +4210905984234

Gabriela - Re: Zberateľka zo Slovenska

30. 10. 2013 22:31

Snažila jsem se vám napsat, ale nedaří se mi to. Prosím ozvěte se mi na gabriela.junaskovav@seznam.cz
Děkuji

Petr Habos Vašek - Možná nabídka

3. 9. 2013 0:21

Dobrý den.Jsem hledač pokladů a občas na mne ze země vykoukne starý náprstek.Momentálně mám tři.Jeden asi měděný či mosazný dle vzhledu středověk.Ale třeba se pletu.Druhý bude novější mosazný lemovaný hvězdičkami a ten z poslední doby je stříbrný i s puncem 800 ,zajímavým vzorem a vrcholek má z jakéhosi zeleného kamene.Mohl bych Vám poslat fotky a požádat o nějaké přesnější informace k oněm náprstkům? Předem děkuji. habosprvni@seznam.cz

Roman Konečný - Kartičkové kalendářéky

13. 8. 2013 20:05

Dobrý den,
sbírám kartičkové kalendáříky a v časopise sběratel jsem se dočetl,
že si vydáváte své vlastní. Je možnost nějak tyto sběratelské kousky získat, případně za jakou cenu. Škoda, že jsem nečetl ten článek před dovolenou, mohl jsem rozšířit Vaší sbírku, pokud bych náprstky na Srí Lance objevil. Děkuji za informaci Roman Konečný

Gabriela Junášková - Re: Kartičkové kalendářéky

17. 8. 2013 21:36

Dobrý den,
kalendáříky, které mám Vám ráda zašlu. Ta Srí Lanka je opravdu škoda. Tak až někam pojedete příště. Napište mi prosím adresu na gabriela.junaskova@seznam.cz.

Tinka - Dobrý den

12. 4. 2013 18:15

Také jsem byla přihlášena do klubu p.záhory a já jsem náprstek dostala.je jen škoda,že se už nefungují jeho stránky.ráda jsem si u něho náprstky kupovala. Také je zbírám,ale přibívají pomálu.většinu co mám je staršího data.
Vás moc zdravím a máte šikovné ruce.

Gabriela Junášková - Re: Dobrý den

4. 6. 2013 21:43

Také Vás si dovoluji pozvat na naše setkání viz. pozvánka na titulní straně

Dominik - Klub

11. 2. 2013 17:23

Dobrý den, obdivuji vaši sběratelskou vášeň, kterou máme společnou. Dá se přihlásit někde do nějakého klubu? Přihlásil jsem se do klubu pana Záhory, ale nic se neděje. Nedostal jsem ani slíbený náprstek, ani žádné potvrzení o přijetí do klubu. Na e- maily nereaguje.

Gabriela Junášková - Re: Klub

4. 6. 2013 21:42

Dobrý den,
máte-li zájem o osobní setkání a případnou výmenu náprsků, zkušeností atd., zvu Vás na naše setkání.
Pozvánku naleznete na titulní straně.

Věra - pozdrav

5. 9. 2012 11:47

Milá Gábi,
jsi moc šikovná a máš nádherné stránky :-) . Už se těším na další setkávání nejen nad krajkou.
Věra